Prijzen

Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven per vakantiewoning per week.

 

Periode

Cabana

4 pers.

Solar/Casita

2 pers.

Casa da vale 

2 pers.

Pipowagen

2 pers.

Herst

9 sep - 31 okt

€ 575 € 495 € 385 € 350 

Winter

1 nov - 31 mrt

€ 525 € 450 € 350 n.v.t.

Lente

1 apr - 1 jun

€ 575 € 495 € 385 € 350 

Zomer

2 jun - 8 sep

€ 625 € 525 € 420 € 395 

 

De huurprijzen zijn inclusief verbruik van gas, water, electra, wifi, eindschoonmaak en gebruik van het overdekte verwarmde zwembad. Voor koelere avonden is in de Cabana een houtkachel aanwezig. De andere verblijven hebben electrische radiatoren. We hanteren een minimum verblijf van 3 nachten (weekprijs/5 x 3).

 

Onze kortingen

Blijft u 2 weken? Dan krijgt u van ons een korting van 5% op de totale huurprijs.

En bij 3 weken, geven we u graag 7,5%

Aankomst

De woningen zijn vanaf 16.00 uur beschikbaar. Mocht u vóór dit tijdstip aan willen komen, dan kan dat meestal als wij het vooraf weten. Dit kan uiteraard ook met een e-mail.

Vertrek

Om de accommodatie op tijd voor de volgende gasten klaar te maken, vragen wij u om de woning om 10.00 uur te verlaten. U kunt daarna altijd nog gebruik maken van de centrale douche voor een heerlijke opfrisbeurt vóór u weer verder reist.

Sauna

U kunt van de heerlijke sauna gebruik maken tegen een aanbetaling van € 10,- per persoon per sessie voor maximaal 4 personen. Laat u het ons vooraf weten? Dan zorgen wij dat de sauna vrij is.

Hond mag mee

Wij houden van onze honden en verwelkomen - als het even kan - ook graag de uwe. Laat het ons vooraf weten. We brengen € 25 extra in rekening voor de schoonmaakkosten. 

Extra slaapplaatsen: Solar, Casita en Cabana

In de Solar, Casita en Cabana is ruimte voor extra (kinder)slaapplaatsen:

 • Solar of Casita:
  • 3e volwassene of kind van 2 tot 10jr à 80 per week
  • baby/peuter tot 2 jaar in een houten kinderledikant à € 40 per week
 • Cabana:
  • alleen voor een baby/peuter tot 2 jaar in een houten kinderledikant à € 40 per week
  • of voor een kind tot 10 jaar op een stretcher à € 80 per week. Er is echt onvoldoende ruimte voor 5 volwassenen. Hiervoor maken we graag het bed op in de Pipowagen. In combinatie met het andere verblijf, tegen een redelijke vergoeding.

 

Groepen, bezoekers

Groepen

Heeft u iets te vieren met vrienden of familie en verblijft u graag allemaal op dezelfde plek? Wij hebben de mogelijkheid om groepen tot 16 personen te ontvangen. Neem contact met ons op en we bespreken graag uw wensen en onze mogelijkheden.

Bezoekers

Soms is het fijn als vrienden of familie langskomen in de tijd dat u bij ons verblijft. Voor deze extra gasten hebben wij:

 • beperkte kampeermogelijkheid (met een eigen tent en slaapzak) tegen een kleine vergoeding van €12,50 per persoon per dag of € 75 per persoon per week
 • ook de Pipowagen maken wij graag klaar voor deze bezoekers.

 

Terug naar boven